Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Onze geschiedenisWij zijn in 1994 begonnen met een eigen bakkerij, Bakkerij Nieuwenhuis. Heel kleinschalig maakten wij gebak voor 2 andere bakkers. Al snel bleek dat er ook vraag was naar onze producten voor andere winkels. Dat betekende dat we ook naar een ander pand moesten verhuizen. We bouwden een nieuwe bakkerij op het industrieterrein en begonnen ook met het leveren van gebak aan supermarkten en horeca. We maakten (en doen dat nog steeds) halffabrikaten voor andere winkels, wij vullen de taarten en de klant maakt ze zelf af.

Veel mensen kennen ons als de bakker van het industrieterrein. We hadden nog geen winkel maar iedereen kon gebak bij ons bestellen en ophalen, eerst aan de J. Wattstraat en later in het grotere pand aan de Bedrijvenweg. In 2003 zijn we naast de bakkerij op het industrieterrein een winkel begonnen in het Verscentrum aan het Keizerserf. In juni 2005 hebben we de knoop doorgehakt om met een winkel en bakkerij op één adres verder te gaan. Het pand aan de Bedrijvenweg werd verkocht en een nieuwe start werd gemaakt aan de Constantijnstraat 48. Zoals gezegd winkel en bakkerij op één plek. Zowel voor u als klant als voor ons gemakkelijk.

Sinds mei 2016 hebben wij ons aangesloten bij de Ambachtsbakker. De Ambachtsbakker staat voor erkenning van kwaliteit, want alleen bakkers die werken met de beste grondstoffen en brood en banket in eigen bakkerij maken op traditionele wijze mogen de titel ‘Ambachtsbakker’ voeren. Daar zijn wij dan ook erg trots op!

U kunt ons nog altijd vinden aan de Constantijnstraat 48 in Nijverdal. We bakken hier brood en maken ons eigen banket. De kwaliteit en service en blijft dan ook onveranderd, enkel de naam op de gevel is vernieuwd.
Wij zien u graag in onze winkel!

André & Joke Nieuwenhuis